Agenda / November

17|11|2017

Kamermuziek 17 november: Lucy Horsch en B’Rock

Wanneer Vrijdag 17 november, 20.15 uur
Waar Concertzaal Nieuwe Veste, Molenstraat 6, Breda
Kaartverkoop  

De 17-jarige blokfluitiste Lucie Horsch is één van de grootste muzikale talenten van haar generatie en al een veelgevraagd solist in binnen- en buitenland. Zij speelt deze avond samen met het Belgian Baroque Orchestra Ghent. Lucie’s prijzenkast is al goed gevuld. In 2016 won ze de prestigieuze Concertgebouw Young Talent Award.

Barokorkest B’Rock werd in 2005 opgericht in Gent. In haar programmakeuze verbindt B’Rock vaste waarden uit de barokliteratuur met minder gekend repertoire uit de 17e en 18e  eeuw. Daarnaast staat het orkest voor een gedurfde en vernieuwende programmering waarin oude én eigentijdse muziek elkaar ontmoeten en bevruchten.  Een spannende muzikale avond.