Agenda / December

18|12|2017

Oprichtingsbijeenkomst Leesgroep Filosofie

wanneer maandag 18 december 2017 om 14.00 uur
waar Bibliotheek Zuid
Allerheiligenweg 19, Breda

Zoek je mensen om in een groep samen te praten over literatuur, filosofie of kunstgeschiedenis? Of wil je graag boeken in een andere taal bespreken of juist je interesse in klassieke muziek delen met anderen? Stichting Senia verbindt mensen met eenzelfde culturele of muzikale belangstelling.

Er zijn ruim duizend leesgroepen van Senia in het hele land, waaronder ook in Breda. Naast de leesgroepen zijn er muziek-luistergroepen waarin geïnteresseerden in klassieke muziek elkaar ontmoeten.

Hoe werkt het?
Wil je graag een lees- of luistergroep beginnen of je aansluiten bij een bestaande groep? Ga naar de site www.senia.nl en meld je aan als belangstellende. Senia zorgt ervoor dat je aansluiting vindt bij gelijkgezinden in je eigen woonplaats. Kijk allereerst eens bij het programma van je keuze of er plaatsen vrij zijn in groepen die al bestaan. Dan komt je in een ervaren groep en kun je meteen beginnen. Of kijk of er nieuwe groepen in oprichting zijn. De nieuwe groepen ontmoeten elkaar meestal voor het eerst in een bibliotheekvestiging.

Nieuwe groepen in Breda
In Breda worden regelmatig nieuwe groepen via Senia opgericht. Heb je interesse voor een van deze groepen? Je bent van harte welkom om langs te komen. Houd de agenda op deze site in de gaten voor nieuwe bijeenkomsten.

Bijeenkomsten in december 2017

Oprichtingsbijeenkomst leesgroep Kunstgeschiedenis
Maandag 4 december 2017 om 14.00 uur
Bibliotheek Zuid, Allerheiligenweg 19 in Breda (gratis parkeren)

Oprichtingsbijeenkomst leesgroep Geschiedenis  
Maandag 11 december om 14.00 uur
Bibliotheek Zuid, Allerheiligenweg 19 in Breda (gratis parkeren)

Oprichtingsbijeenkomst Leesgroep Filosofie
Maandag 18 december om 14.00 uur
Bibliotheek Zuid, Allerheiligenweg 19 in Breda (gratis parkeren)

www.senia.nl