Nieuws

Expositie: Talenten van het Annahuis

Gepubliceerd: 03-10-2017
Talenten van het AnnahuisElke donderdagmiddag verandert de inloop van het Annahuis, waar ‘s morgens tijd is voor een praatje, een lach en een traan, in een baken van rust: het Atelier. De kunstenaars delen lief en leed met elkaar terwijl ze, ieder op hun eigen manier, creatief aan het werk zijn.

De expositie is te zien van zaterdag 7 oktober tot en met zondag 5 november 2017 in de Muziekgang bij Nieuwe Veste, Molenstraat 6 in Breda. Loop gerust binnen tijdens openingstijden, de toegang is gratis.

Bijzondere groep mensen
Het is een bijzondere groep mensen, ieder heeft zijn of haar verhaal hoe het bijvoorbeeld is om op straat te leven, rond te komen van een minimuminkomen, ziek of eenzaam te zijn, je partner te verliezen of de deur niet uit te durven. Bij het Atelier is iedereen welkom. Mensen voelen zich gezien en gehoord. In het Annahuis is elk mens de moeite waard en word je aangesproken op je talenten.

Inspireren, motiveren en stimuleren
Begeleidend kunstenares Emanuela Slanzi omschrijft het als volgt:

“Het doel om de creatieve activiteiten te begeleiden is de bezoekers te inspireren, motiveren en stimuleren waardoor ze dingen kunnen doen waar ze zich goed bij voelen en waardoor ze zichzelf kunnen ontwikkelen. In dit creatieve proces wordt speciale aandacht gegeven aan de innerlijke beleving van hun wereld. Door mijn projecten wil ik ze bewust maken van hun innerlijke kracht. De echtheid in hun werk kan de veelzijdigheid van hun expressie en talenten uitdrukken en zichtbaar maken voor de wereld.”

De kunstenaars van het Atelier zijn heel trots om hun werk bij Nieuwe Veste te presenteren!


www.annahuis.nl  |  www.emanuelaslanzi.nl  |  www.emanuelaslanzi.com