Nieuws

Met korting naar het Chassé Theater in november

Gepubliceerd: 26-10-2017
Voordeel met je biebpas: elke maand met korting naar het Chassé Theater

Als lid van de bibliotheek krijg je € 5 korting op de geselecteerde voorstellingen.

Hoe werkt het?
Vul tijdens het reserveerproces de kortingscode BIEBPAS in en de korting wordt automatisch berekend. Reserveer snel want per voorstelling zijn er slechts 50 kaarten beschikbaar.
De genoemde korting is geldig op kaarten voor de eerste rang is en is niet geldig op reeds gekochte kaarten of in combinatie met andere kortingen.
Let op: je moet ingelogd zijn via mijn chassé om gebruik te kunnen maken van de korting.


Aanbod november 2017


Uitvoering winnaars Liszt Concours (klassieke muziek)
Zondag 5 november om 15.00 uur
Het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours is een van de bekendste en meest prestigieuze muziekconcoursen ter wereld en wordt elke drie jaar in Utrecht gehouden. Dit jaar is het concours geheel gewijd aan de pianomuziek van Franz Liszt. Na de finale beginnen de drie prijswinnaars aan een internationale tournee die hen naar concertzalen over de hele wereld voert, waaronder het Chassé Theater. De jonge talenten brengen een virtuoos programma met de mooiste pianomuziek van Franz Liszt en laten zien wat zij in huis hebben.Het Zuidelijk Toneel & A two dog company – Conversations (at the end of the world) (toneel)
Donderdag 9 november om 20.30 uur
Als je weet dat het einde nadert, waarover spreek je dan?
In Conversations (at the end of the world) zien we vijf figuren in een eindsituatie. Ze bevinden zich in een lege theaterruimte. Het enige wat ze hebben is hun lichaam en de tijd die hen rest. Ze vormen samen een portret van de mens in de twintigste eeuw die wacht op de onvermijdelijke catastrofe die gaat komen. Ze praten met elkaar, vertellen verhalen, doen een dansje en maken en luisteren naar muziek.Toneelgroep Oostpool – The intelligent homosexual’s guid to capitalism en socialism with a key to the scriptures or iHo (toneel)
Dinsdag 14 november om 19.30 uur
Aan de keukentafel van de familie Marcantonio komen eigentijdse kwesties samen: idealisme, religie, alternatieve gezinsvormen, migratie en euthanasie. Een verhaal over mensen van onze tijd. Gedesillusioneerd ziet de 72-jarige communist Gus Marcantonio het leven niet meer zitten. Hij beweert te leiden aan alzheimer, maar eigenlijk is er van de wereld niet geworden wat hij gehoopt had. Alleen de dood lijkt hem nog zinvol. De gehele familie komt bijeen in het ouderlijk huis in New York om de kwestie te bespreken. Allemaal nemen ze hun eigen sores mee waardoor de onderlinge verhoudingen op de proef worden gesteld.De Dansers & Theater Strahl / Wies Merkx – The Basement 13+ kinderen en familie / dans)
Donderdag 23 november om 20.30 uur
Met The Basement maakte choreograaf Wies Merkx van De Dansers een dansconcert vol hartstochtelijke dans en melancholische liedjes. Het spanningsveld tussen onweerstaanbare aantrekkingskracht en de onmacht om contact te maken, is gegoten in krachtig vloerwerk en martial art-achtige duetten. Vier dansers, een gitarist en een drummer zetten het podium in vuur en vlam en nemen u mee naar een donkere, broeierige kelder, misschien wel onze eigen onderbuik.