Nieuws

Met korting naar het Chassé Theater in december

Gepubliceerd: 01-11-2017
Voordeel met je biebpas: elke maand met korting naar het Chassé Theater

Als lid van de bibliotheek krijg je € 5 korting op de geselecteerde voorstellingen.

Hoe werkt het?
Vul tijdens het reserveerproces de kortingscode BIEBPAS in en de korting wordt automatisch berekend. Reserveer snel want per voorstelling zijn er slechts 50 kaarten beschikbaar.
De genoemde korting is geldig op kaarten voor de eerste rang is en is niet geldig op reeds gekochte kaarten of in combinatie met andere kortingen.
Let op: je moet ingelogd zijn via mijn chassé om gebruik te kunnen maken van de korting.


Aanbod december 2017


Ifigeneia KoningskindNTJong – Ifigeneia Koningskind 8+ (kinderen en familie, toneel)
Zaterdag 2 december om 19.30 uur
Ifigeneia Koningskind is een meeslepend verhaal over een moedig meisje dat een onmogelijke beslissing moet nemen aan de vooravond van een grote oorlog. Haar vader, koning Agamemnon, staat op het punt om de Trojaanse oorlog te beginnen. Maar zonder wind kan zijn oorlogsvloot niet uitvaren. Om de goden gunstig te stemmen, wil hij zijn dochter offeren, maar hierover krijgt hij ruzie met zijn vrouw. Ifigeneia denkt dat zij de oorzaak is van de ruzies tussen haar ouders en probeert het te sussen. Maar sommige dingen zijn niet goed te maken...Opera Zuid - WertherOpera Zuid - Werther (opera)
Zaterdag 2 december om 20.30 uur
Werther gaat over de passionele en getormenteerde belevingswereld van een uitzonderlijke jongen die het uiteindelijk moet afleggen tegen zijn eigen hartstocht. Goed hoorbaar in de muziek zijn de overweldigende emoties die de romantiek eigen zijn, soms lieflijk en vloeiend, dan weer opzwepend en geëxalteerd.Tetris mon amourClub Guy and Roni & Slagwerk Den Haag – Tetris mon amour (dans)
Donderdag 14 december om 20.30 uur
Het fascinerende en verslavende computerspel Tetris veroverde in 1984 razendsnel de wereld. Choreografe Roni Haver was er zelf ook ooit aan verslingerd. Nu maakt ze een explosieve voorstelling waarin de prijswinnende dansers van Club Guy & Roni en de ijzersterke musici van Slagwerk Den Haag zich verliezen in het spel. Tetris mon amour is een metafoor voor het echte leven. Wie zichzelf harder pusht kan zijn levensscore verbeteren. In Tetris mon amour ligt het tempo hoog en de lat steeds hoger. De totale ineenstorting ligt altijd op de loer.BlueFrascati Producties / Marijn Brussaard – Blue (toneel)
Donderdag 21 december om 20.30 uur
In Blue bouwt theatermaker en componist Marijn Brussaard een audiovisuele beleving. Met associatieve beeldenreeksen en gestripte, gebroken akkoorden probeert hij de grote hoeveelheid data te duiden die we elke dag op ons af krijgen. Blue gaat over de toekomst, digitalisering en natuur.
Met de komst van het data-tijdperk is er een paradox ontstaan: verbonden zijn gaat gepaard met ontmenselijking. De pracht en de wreedheid hiervan worden in Blue gelijkwaardig naast elkaar getoond.