Nieuws

Proeflesweek

Gepubliceerd: 25-07-2017
Doe mee aan de Proeflesweek bij Nieuwe Veste.
Volg een gratis proefles in de week van maandag 18 tot en met zaterdag 23 september.
In het komende seizoen heeft Nieuwe Veste weer een uitgebreid aanbod aan lessen en cursussen Muziek, Beeldend, Theater, Dans en Schrijven. Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal kan bij Nieuwe Veste?
 
Er zijn cursussen voor elke leeftijd, discipline en niveau. Zo zijn er speciale theater- en danscursussen voor 55-plussers, waarbij je je lichamelijke bewustzijn vergroot en ook je creativiteit en fantasie. Of volg je liever een uitdagende cursus om meer te leren doen met je smartphone of tablet?

Voor kinderen is er binnen alle disciplines een uitgebreid aanbod. Zo is er bijvoorbeeld de Kunstwerkplaats. Dit is een vrijplaats voor creatieve duizendpoten tussen 8 en 12 jaar, een speeltuin waar alles kan. We spelen toneel, dansen er op los en gaan aan de slag met verschillende materialen. Ook worden er verhalen verteld en geschreven.
Jongeren kunnen leren hoe ze games maken en voor hen heeft de Makersbase twee splinternieuwe cursussen: Vlog&Video en Do It Yourself@Makersbase
 
Ontdek verschillende kanten van digitale fotografie. Onze docenten leren je om anders te kijken naar je vertrouwde omgeving.
Nieuw is ‘Leren van…Vrouwelijke kunstenaars. Dit is een combinatie van beschouwen en creëren.

Houd je van toneelspelen? Je kunt korte en langere cursussen volgen of probeer eens  een musicalles. Dansliefhebbers kunnen terecht voor onder andere moderne dans, breakdance, hiphop en house.

Wil je een muziekinstrument leren bespelen? Er is een ruime keuze tussen allerlei soorten instrumenten. Binnen de Urban Culture hebben we cursussen als Beatcreaten en DJ-techniek. Droom je van optreden met een band? Dan zijn Bandcoaching en Instrument & Band interessant.

Schrijvers in spé kunnen terecht voor een proefles Creatief Schrijven.
 
Tijdens de proeflesweek kun je vrijblijvend uitproberen wat je het leukst vindt. Je kunt zo binnenlopen en de proeflessen zijn gratis. Aanmelden is niet nodig.