Nieuws

Wil jij graag je eigen werk verkopen tijdens Marché Hoezee?

Gepubliceerd: 13-11-2017
Marché Hoezee Feesteditie

Oproep aan vrijetijdskunstenaars

 
Ben jij een vrijetijdskunstenaar en wil je graag enkele werken verkopen. Pak nu je kans en bemachtig een plek in de overdekte marktkraam van Nieuwe Veste tijdens de feesteditie van Marché Hoezee.
 
Marché Hoezee is op zondag 26 november 2017 van 11.00 tot 17.00 uur in de St. Janstraat en het binnenplein van Nieuwe Veste in Breda.
 
Feestdagen
Deze keer staat Marché Hoezee in het teken van de feestdagen. Is jouw werk geschikt als geschenk, dan is dit de plek om aanwezig te staan. Je ontmoet andere vrijetijdskunstenaars en publiek dat gericht op zoek is naar mooie handgemaakte spullen.
 
Tonen en verkopen van originele producten
Het idee van Marché Hoezee is het tonen en verkopen van originele producten. Dingen waar je blij van wordt, dingen die met zorg gemaakt zijn, handwerk en andere mooie zaken. Dus liever geen massawerk op deze markt.
 
Sta jij in de marktkraam van Nieuwe Veste?
Lijkt het je een leuk om enkele werken te tonen of te verkopen tijdens Marché Hoezee? Meld je dan aan voor 21 november 2017 via amateurkunst@nieuweveste.nl. De opbrengst van de verkoop van je eigen werk mag je uiteraard zelf houden. Bij te veel aanmeldingen wordt er een wachtlijst gemaakt voor eventuele volgende edities in 2018.


www.marchehoezee.nl |  www.facebook.com/marcheHOEZEE  |  www.instagram.com/marchehoezee