Projecten

Proeflesweek

Proeflesweek Nieuwe Veste: 26 september tot en met 1 oktober 2016Doe mee met verschillende lessen Muziek, Beeldend, Theater, Dans en Schrijven of combinaties hiervan. Er zijn lessen voor elke leeftijd, discipline en ieder niveau.

Ontdek wat jij leuk vindt en doe mee aan de Proeflesweek van 26 september tot en met 1 oktober 2016. Deelname is gratis. Je kunt zo binnenlopen.

Programma
Houd deze site in de gaten voor het programma van de Proeflesweek. Wil je het programma van de Proeflesweek in je mailbox ontvangen? Stuur een mail naar onze leerlingenadministratie en je krijgt het programma in je mailbox of klik hier om het programma direct te downloaden..
 
Muziek
Muziek raakt, ontroert, geeft plezier en brengt ontspanning. Soms maakt het je verdrietig, stil, of juist heel vrolijk. De muziekdocenten van Nieuwe Veste helpen je om je creativiteit te ontwikkelen met je instrument of stem.

Bekijk het aanbod cursussen en lessen Muziek
 
Beeldend, Fotografie & Digitale Media
Een cursus beeldend bij Nieuwe Veste helpt je ideeën te ontwikkelen en deze tot leven te brengen. Kies je voor tekenen, schilderen of ruimtelijk werken? Of volg je liever een cursus digitale media of fotografie?

Bekijk het aanbod cursussen Beeldend & Fotografie en Digitale Media
 
Theater & Musical
Dingen die je thuis, op je werk of in de klas nooit zou doen, durf je hier allemaal. Door theater te maken ontwikkel je zelfvertrouwen en ontdek je steeds weer nieuwe kanten van jezelf. Musical is theater om te zien, te horen en te voelen. Er is van alles te beleven!

Bekijk het aanbod cursussen Theater & Musical
 
Dans
Bij Nieuwe Veste is plezier het vertrekpunt voor een avontuurlijke reis door het danslandschap! Van moderne dans tot hiphop, van streetdance tot capoeira.

Bekijk het aanbod cursussen Dans
 
Schrijven
Maak jij graag mooie verhalen? De schrijfcursussen bij Nieuwe Veste geven je handige tips om jouw verhaal te maken en te delen.

Bekijk het aanbod cursussen Schrijven
 
Proeftuin & Kunstenmakers
Ben je tussen de 4 en de 10 jaar en hou je van bewegen, muziek maken, dansen, zingen, verhalen verzinnen, knutselen of tekenen? Wil je ontdekken of dat iets voor jou is, of weet je nog niet wat je het leukst vindt? Kies dan voor de Proeftuin of Kunstenmakers bij jou in de buurt!

Bekijk het aanbod Proeftuin en Kunstenmakers
 
Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal kan bij Nieuwe Veste? Tijdens de Proeflesweek kun je uitproberen wat je het leukst vindt. Bekijk op je gemak het uitgebreide cursusaanbod en kom langs!