Terug

Breakdance 6-12 jaar

Ben jij een echte acrobaat en altijd aan het stunten en sta je de hele dag op je hoofd? Dan is dit dé les voor jou! Tricks, footwork en moves leren is oefenen, oefenen, oefenen.


In de lessen ga je aan de slag met verschillende tricks en moves, creativiteit en expressie. Door de verschillende oefeningen leer je je eigen lichaam kennen en maak je een start met de basis moves van breaking. Een move leer je niet in één keer, Je krijgt een uur les in een kleine groep dansers. Zo is er voldoende tijd om aan je originaliteit, freezes en moves te werken en kan de docent iedereen persoonlijke aandacht geven.


Over Yannick Huijbregts

Yannick Huijbregts, aka IceyB: met zijn jarenlange ervaring als breaker op nationale en internationale competities en als docent, zal hij je stap voor stap en op een veilige manier begeleiden.


Nieuwe Vestival! open dag en proeflesweek

Kom op zondag 16 juni naar Nieuwe Vestival! en volg proeflessen van cursussen of oefen het spelen op muziek instrumenten. Bekijk het programma en meld je aan!

Je leert in deze cursus

  • Verschillende Basis Tricks, Freezes en Moves
  • Basis Footwork
  • Je originaliteit, creativiteit en expressie omzetten in breaking

Voor wie

  •  Voor alle jongens en meisjes (6-12 jaar) die energie krijgen van het ondersteboven staan op de dansvloer! 

Goed om te weten

  • Breakdance in 2024 een officiële Olympische sport wordt? De power moves van breakdancers hebben daar zeker aan bijgedragen!
  • Onze lessen hebben meerdere presentaties in de vorm van kijklessen of een optreden. We sluiten elk jaar af met een eindvoorstelling Dans.
  • Twijfel je of deze cursus iets is voor jou, neem dan even contact op met de coördinator dans Audrey Pistorius a.pistorius@nieuweveste.nl 

Wanneer is deze cursus?

Wo 31 januari
16:30
Voldoende
Omschrijving Breakdance 6-12 jaar
Niveau Beginner, Vervolg
Periode 31 jan. 2024 tot 22 mei 2024
Tijd 16:30 tot 17:30
Leeftijd 6 tot 12 jaar
Aantal lessen 15
Ruimte Zaal 2 Stokvishal
Beschikbaarheid Voldoende
Kosten €118,00
Prijs per les €7,87

Waar is deze cursus?

Breakdance 6-12 jaar