Agenda / November

23|11|2017

GGD Breda toont selectie van succesvolle Zomerexpositie Lieve Vrede


Zeg het met een kunstwerk en maak de wereld mooier!

Met deze leus werden amateurkunstenaars, dichters en schrijvers opgeroepen om een vredesboodschap in te sturen. Dit jaar is het 350 jaar geleden dat de Vrede van Breda werd getekend. Met Lieve Vrede heeft Nieuwe Veste mensen uitgenodigd stil te staan bij vrede. Meer dan 200 vredesboodschappen werden bijeengebracht in de Zomerexpositie. Jong, oud, beginner of ervaren, iedereen kon meedoen.

Sinds enkele jaren werken Nieuwe Veste en GGD samen aan 'positieve gezondheid'. Zo startte in 2014 het ouderenproject Tijd van je Leven wat nu al zijn vervolg krijgt in diverse gemeenten uit de regio. Ook is een innovatie-traject gestart om op meerdere terreinen en bij specifieke doelgroepen elkaar aan te vullen of te versterken.

Omdat we onze samenwerking ook aan de stad willen laten zien organiseren we een gezamenlijke expositie in de GGD. De kunstcommissie van de GGD heeft samen met Nieuwe Veste een selectie van de zeer geslaagde Zomerexpositie Lieve Vrede gemaakt als opmaat naar een breder samenwerkingstraject in de toekomst.

Vanaf 23 november t/m 15 mei 2018 is de expositie tijdens kantoortijden te bekijken:

Bezoekadres GGD West-Brabant
Doornboslaan 225-227
4816 CZ Breda
www.ggdwestbrabant.nl