Agenda / April

06|04|2018

Kamermuziek 6 april: Hannes Minnaar

Wanneer Vrijdag 6 april, 20.15 uur
Waar Concertzaal Nieuwe Veste, Molenstraat 6, Breda
Kaartverkoop  

Winnaar van de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste onderscheiding van het Ministerie van OCW aan een klassiek musicus, in 2016. Hannes is een van Nederlands meest succesvolle pianisten. Hij sloot zijn studie bij Jan Wijn aan het Conservatorium van Amsterdam af met een 10 en een onderscheiding. Hij wist ook internationaal de aandacht op zich te vestigen. De Borletti-Buitoni Trust kende hem in 2011 een van hun prestigieuze beurzen toe. Hannes Minnaar soleerde bij vele orkesten. Hij geeft recitals in heel Europa en daarbuiten.
De twee solo cd’s die Minnaar tot dusver uitbracht werden met enthousiasme ontvangen en zijn debuut cd werd bekroond met een Edison.