Agenda / Maart

22|03|2019

KamermuziekBreda: Ishay Shaer, piano

Wanneer Vrijdag 22 maart, 20.15 uur
Waar Concertzaal Nieuwe Veste
Kaartverkoop  

De jonge Israëlische Ishay Shaer is momenteel een van de meest vooraanstaande pianisten. Hij treedt wereldwijd op in tal van toonaangevende zalen en heeft zowel nationale als internationale prijzen behaald. Hij musiceerde onder meer met Liza Ferschtman, Quirine Viersen en Mischa Maisky.

In het najaar van 2017 kwam zijn tweede CD uit, geheel gewijd aan Beethoven. Aan loftuitingen van recensenten uit de hele wereld geen gebrek. Uit alles blijkt dat hij als een eminent vertolker van de werken van Beethoven kan worden gezien.
 
Programma
Ludwig van Beethoven: Sonate nr. 1 op. 2/1
Franz Schubert: Vier Impromptus Op. 90
Ludwig van Beethoven: Sonate nr. 32 Op. 111