Agenda / Mei

24|05|2019

In the Spotlight - Opening Expo West meets East

wanneer Vrijdag 24 t/m zondag 26 mei 2019
waar The Loads Industriekade 5, Breda (zaterdag)
  Stokvishallen Belcrumweg 58, Breda (vrijdag, zaterdag en zondag)
  Nieuwe Veste Molenstraat 6, Breda (zaterdag en zondag)
(ingang via St Jansstraat 18  & Oude Vest, Breda
toegang gratis

 
Een weekend lang zetten wij je zintuigen op scherp. Luister, proef, kijk, doe mee en ontdek de talenten van cursisten en leerlingen. Omdat we bouwen aan een nieuwe culturele markthal voor alle Bredanaars presenteren we niet alleen in ons eigen gebouw maar ook op andere plekken in de stad, namelijk Stokvishallen en The Loads.
 
Op maar liefst drie locaties staan cursisten en leerlingen ‘in the Spotlight’ op het gebied van muziek, theater, musical, beeldend en dans! Stippel je eigen route uit en ontdek ons gevarieerde programma. Je kunt zo binnenlopen, we verwelkomen en ontmoeten je graag!

Klik hier voor het programma op zaterdag 25 mei
Klik hier voor het programma op zondag 26 mei 

PROGRAMMA 24 MEI

Stokvishallen
Hier zijn maar liefst twee exposities van cursisten beeldend en schrijven te bekijken. 

Aniadi ArtFeestelijke opening West meets East (19.00-21.00)
Graag nodigen we je uit voor de feestelijke opening van ‘West meets East’, een expositie van cursisten beeldend en schrijven. Jaarlijks werken zij aan een overkoepelend thema. Dit keer lieten ze zich inspireren door de kruisbestuiving tussen Oosterse en Westerse cultuur. Al eeuwen vormt het continent Azië een fascinatie voor het westen. Circa 150 cursisten -jong en oud- hebben zich hierdoor laten inspireren. 

Programma
We starten de avond met een openingswoord door Consulent Amateurkunst Katja Neurink. Hierna volgt een verrassende dans performance door Aniadi Art. Voor een drankje wordt gezorgd. Toegang is gratis en iedereen is welkom!

In the Spotlight
De expositie is onderdeel van ‘In the Spotlight’, het presentatieweekend van cursisten en leerlingen van Nieuwe Veste. Rondom het thema ‘West meets East’ is een verrassend en gratis randprogramma samengesteld.