Agenda / Juni

10|06|2019

Wij Zijn Breda - Spanjaardsgat Festival

wanneer Maandag 10 juni 2019
Aanvang 14:00 uur
waar Spanjaardsgat Festival
toegang gratis
meer informatie www.hetspanjaardsgat.nl

Wie is jouw held? De topscoorder van NAC? David Bowie? Je vader of moeder? Misschien ben jij zelf wel een held! Nieuwe Veste zet onze Bredase helden in het zonnetje met bijzondere optredens tijdens het Spanjaardsgat Festival. Breda bruist van cultuur en cultuur zit in ons allemaal. Ideeën, passies, smaken, stijlen: het maakt niet uit waar je vandaan komt of wat je doet. Samen maken we Breda een beetje mooier!

Tijdens deze middag op het Spanjaardsgat Festival geniet je van unieke combinaties van sport, muziek, dans en theater. De voetjes gaan van de vloer met een sportieve warming-up door oud-atleet Cock van Blerck (86) op de muziek van de Nieuwe Veste Bigband. Luister naar Cluster, The Royal Sunset en het Syrisch orkest Suryana. Doe mee met de Dabke dansers, wordt omvergeblazen door Studio Jump en dansstudio Nicole van Twist, en luister naar het verhaal van Buddy to Buddy. Niets is zoals je het verwacht, en dat maakt het alleen maar leuker. Laat je verrassen! Deze middag wordt gepresenteerd door oud-wethouder cultuur Selçuk Akinci.