Agenda / Juli

03|07|2019

Opening Informatiepunt Digitale Overheid

Wanneer Woensdag 3 juli 2019
Tijd 09.30 uur
Waar Bibliotheek Noord
Heksenakker 37 4823 JZ Breda
Toegang Gratis

Woensdag 3 juli | 9:30 uur | Bibliotheek Noord 

Burgers die bij het zakendoen met de digitale overheid er niet uitkomen, kunnen vanaf 1 juli 2019 terecht bij 15 Informatiepunten Digitale Overheid in de Bibliotheek. Deze zijn verspreid over het hele land te vinden in 15 openbare bibliotheken. Nieuwe Veste is één van deze 15 informatiepunten. In Bibliotheek Noord wordt op deze datum het informatiepunt dan in gebruik genomen.

Bij deze informatiepunten kunnen burgers hun vragen stellen over bijvoorbeeld hun zorgtoeslag, huursubsidie, belastingaangifte en boetes voor te hard rijden.
 
Nieuwe Veste trekt hiervoor in Breda gezamenlijk op met samenwerkingspartners Zorg voor elkaar Breda en Taalhuis Breda. Met het bundelen van deze krachten kunnen mensen met een hulpvraag nog beter geholpen worden.

Het Informatiepunt Digitale Overheid in Breda wordt op woensdag 3 juli in Bibliotheek Noord feestelijk geopend door wethouder Miriam Haagh (Gemeente Breda), Gertjan Endedijk (Nieuwe Veste) en John Beckers (Zorg voor elkaar Breda). Je bent van harte uitgenodigd om dit met ons te vieren en nader kennis te maken met de diensten van het informatiepunt.

In het opvolgende jaar worden er ook informatiepunten in Bibliotheek Centrum en Bibliotheek Zuid geopend. 

Om 10.00 uur kun je ook meedoen aan een speciale aflevering van ons Digi-café waar het deze keer over veiligheid op het internet zal gaan.Meer over het informatiepunt? Kijk dan bij de Koninklijke Bibliotheek.