Agenda / November

22|11|2019

Kamermuziek Breda: Quartetto Di Cremona

Wanneer Vrijdag 22 november, 20.15 uur
Waar Concertzaal Nieuwe Veste
Kaartverkoop  

Sinds hun oprichting in 2000 heeft het Quartetto di Cremona een reputatie als één van de meest opwindende kamermuziekensembles op de internationale podia opgebouwd. Zij worden regelmatig door geheel Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en het Verre Oosten uitgenodigd voor de belangrijkste festivals, concertseries en het geven van masterclasses. Het kwartet krijgt van zowel recensenten als publiek bijval voor het hoge spelniveau en heeft met talrijke internationaal bekende artiesten samengewerkt.
 
Uitvoerenden:
Cristiano Gualco, viool / Paolo Andreoli, viool / Simone Gramaglia, altviool /  Giovanni Scaglione, cello
 
Programma:
W.A. Mozart - Strijkkwartet K.80 “Lodi”
G. Verdi - Strijkkwartet in e minor
H. Wolf - Italiaanse Serenade
O. Respighi - Strijkkwartet no.3 in D major