Agenda / Maart

15|03|2020

Inspiratie bij masterclass Sam Drukker - VOL

Wanneer Zondag 15 maart 2020
10.00 - 16.00 uur
Waar Nieuwe Veste, Lokaal B4 & B5, Molenstraat 6
Voor wie Vanaf 16 jaar
Niveau Alle niveau's zijn welkom, maar ervaring is gewenst
  € 75,00 - VOL
Inclusief koffie, thee en alle materialen, exclusief lunch

In deze masterclass ‘Lijn bestaat niet’ wordt het menselijk lichaam geschilderd  met een ‘krijtje’. Niet de gebruikelijke contouren worden gevolgd, maar de “vormen van tonale eenheid”. Daarmee verlaten we meteen ook ons brein, want aan kennis van anatomie hebben we tijdens deze masterclass niets. In feite wordt deze middag een gevecht tegen die hersenpan die maar steeds een “arm” of een “oog” wil duiden. Gelukkig neemt kunstschilder Sam Drukker de deelnemers in een inleiding stap voor stap mee in dit “kijken zonder vooroordelen”.

Er wordt deze masterclass gewerkt met twee naaktmodellen in twee lokalen. Het is aan te raden kleding aan te doen die vies mag worden of neem een schort mee. Lunch is niet inbegrepen. Neem zelf een lunchpakket mee of lunch bij onze horeca 'Bomen' in de Culturele Markthal. 

Foto: Lena Drukker

Vanwege de grote belangstelling wordt zaterdag 13 juni dezelfde masterclass gegeven. Inschrijven voor deze masterclass kan hier