Agenda / Maart

15|03|2020

Theatervoorstelling ‘Juni’

wanneer Zondag 15 maart 2020
€ 5,00 (kinderen tot 4 jaar gratis)
waar Nieuwe Veste, Theaterzaal, Molenstraat 6
voor wie Vanaf 6 jaar
tickets 12.00 - 12.30 uur
14.00 - 14.30 uur

Pien is achtergelaten in de ballenbak, omdat ze haar eigen feestje heeft verpest. Ze moet maar even nadenken over wat ze heeft gedaan. "Helemaal niks", vindt ze zelf. Toch zit ze helemaal alleen tussen de ballen. Saai! Maar dan schiet er een bal omhoog en beginnen de ballen te bewegen. Is dat een voet? Wat gebeurt daar onder de ballen?
 
'Hermans weet Raad' beschrijft met JUNI een vluchtige ontmoeting tussen twee verschillende werelden. Hoe vanzelfsprekend is de kijk op je eigen wereld en wat gebeurt er als alles ook anders kan zijn dan je had verwacht?
 
Een magische muzikale voorstelling over een onwaarschijnlijke vriendschap in een bak met meer dan 10.000 gekleurde ballen.

Spelers / regie / muziek:
Tekst en spel: Tanja de Raad, Canick Hermans
Regie: Eva van der Gucht
Muziek: Peer Thielen