Agenda » Mei

29|05|2020

Cursus Maak je eigen mondkapje

Wanneer Vrijdag 29 mei, 10.00 uur
Waar Online via het programma Teams
Niveau Beginners tot gevorderden
Leeftijd 16 jaar en ouder
Deelnemers Minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers
Kosten € 15,00
Aanmelden Via ticketservice

Mondkapjes, we kunnen er niet meer omheen. Vanaf 1 juni zijn ze verplicht in het openbaar vervoer. Wil jij graag je eigen identiteit behouden, kies dan voor een uniek, handgemaakt en duurzaam mondkapje! Het wordt extra leuk als je het zelf maakt. Modeontwerpster Rianne de Witte staat bekend om haar duurzame en tijdloze slow fashion. Ze is daarom de ideale vakvrouw om jou thuis in deze korte online cursus de juiste aanwijzingen en instructies te geven. Ze beantwoordt je vragen, kijkt mee en kan direct feedback geven als je vastloopt. Bovendien is het een stuk gezelliger om dit samen te doen dan in je eentje. Aan het einde van de cursus presenteer je jouw resultaat aan je mede-cursisten!

Zorg dat je de basismaterialen in huis hebt, zoals schaar, naald, spelden, garen, elastiek of koord en 0,25 meter dicht geweven, soepele katoen of linnen. Een naaimachine is niet nodig, wel makkelijk. Meld je snel aan want er zijn maar beperkt plaatsen beschikbaar! Na aanmelding ontvang je een linkje om in te loggen voor de cursus en het patroon te downloaden. Dit print je uit voor de cursus start.

Dit niet-medische mondmasker is alleen bedoeld voor particulieren en verkleint het risico dat je een ander kunt besmetten. Ze zijn niet geschikt voor zorgprofessionals en/of voldoen niet aan officiële gezondheidsrichtlijnen van het RIVM.


 
De cursus ziet er als volgt uit:
10.00 – 11.00: introductie, instructie en aan de slag
15.00 – 16.00: feedback, afwerking en presentatie
 
Andere data: vrijdag 5 juni, vrijdag 12 juni
Bij voldoende animo zijn vervolgcursussen mogelijk
 
Disclaimer: Nieuwe Veste en Rianne de Witte kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld door derden voor schade die ontstaan is door gebruik van de verkregen informatie.