Agenda » Maart

08|03|2021

Digi-café Digitaal lezen en luisteren


maandag 8 maart | 14.00 - 15.00 uur | online via Teams | deelname is gratis | aanmelden is vereist via info@taalhuisbreda.nl.

Ook in 2021 is er twee-wekelijks een online Digi-café over interessante onderwerpen. Het online Digi-café (ook wel een webinar genoemd) is een korte presentatie die online (dus via internet) wordt gegeven.

Je kijkt en luistert dan, samen met andere mensen die hierin geïnteresseerd zijn, naar een presentatie die gegeven wordt door één van onze vrijwilligers van Seniorweb. Ook kunnen er vragen worden gesteld aan het einde van de bijeenkomst. Taalhuis Breda organiseert dit webinar i.s.m. Seniorweb.

Deze webinar staat geheel in het teken van lezen en luisteren van boeken uit de digitale bibliotheek. Wanneer je lid bent van de bibliotheek kun je (luister)boeken lenen op je smartphone, tablet of laptop. je ziet hoe je kunt zoeken in de collectie, hoe je inlogt en een titel kunt lenen en openen.

Let op: lezen via de e-reader komt in dit webinar vanwege de tijd summier aan bod.
 
Als je mee wil doen aan dit webinar, meld je dan aan. Dit kan door het sturen van een e-mail naar info@taalhuisbreda.nl.

Vermeld s.v.p. het onderwerp van de webinar waar je je voor aan wil melden.   

Taalhuis Breda Seniorweb