Agenda » April

10|04|2021

Workshop Stippenpowerpak

Maand van de inspiratie

Wegens verlenging van de coronamaatregelen vervalt deze workshop.
Heb je toch zin om zelf thuis aan de slag te gaan? Kijk hier voor de online versie van deze workshop:
Maak je eigen stippenpowerpak! - Nieuwe Veste

Let op: je doet dan niet meer mee voor de Kielegat prijsvraag.

Leeftijd         6-12 jaar

 
In deze workshop laten we ons inspireren door twee kunstenaars die spelen met kleur: Guda Koster en Yayoi Kusama. Koster maakt voor haar modellen pakken die van dozen gemaakt lijken te zijn. Daarop brengt ze prachtige en kleurrijke patronen aan. Kusama creëert waanzinnige ruimtes vol kleurige stippen. In deze workshop maak je eerst een kartonnen stippenpak en daarna fotografeer je jezelf in stippenpak voor een green screen bij de Makersbase! Wie durft?Minimum aantal deelnemers : 8
Maximum aantal deelnemers : 15