Agenda » Mei

19|05|2021

CoderDojo @ Makersbase Breda

Wanneer Woensdag 19 mei, 14.00 - 16.00 uur
Waar Nieuwe Veste Makersbase
Toegang Gratis, na aanmelden via Eventbrite.

CoderDojo is een open source, door vrijwilligers opgezette, beweging. CoderDojo staat voor het houden van gratis, non-profit development clubs en reguliere sessies voor jonge mensen. Omdat CoderDojo open source is kan de invulling van elke Dojo anders zijn.
 
CoderDojo Breda heeft als ambitie kinderen in Breda te leren programmeren, zo zijn ze beter voorbereid op hun toekomst. Tijdens een Dojo krijgen kinderen tussen de 7 en 17 jaar de mogelijkheid tot een gratis computercursus programmeren onder begeleiding van experts.
 
Naast het leren programmeren, ontmoeten deelnemers ook anderen like-minded mensen. CoderDojo maakt development en leren programmeren dankzij die combinatie een leuke, sociale en kick ass ervaring!
 
Let op! Zorg zelf voor een laptop en meld je tijdig aan.