Agenda » Juli

28|07|2021

MAKERSBASE: CRAFT COMMUNITY (LIVE!)

  • woensdag 28 juli
  • 18:00 - 22:00 uur
  • Nieuwe Veste Makersbase
  • gratis
Elke woensdagavond kun je in de Makerbase terecht om je craftskills te ontwikkelen.
Samen met andere ‘crafters’ werk je aan je eigen project. Je kunt aan de slag met naaimachine, lockmachine, punchmachine, laser, 3d printer en natuurlijk je eigen handen. Wij zorgen voor materialen en natuurlijk de apparatuur, maar neem gerust ook eigen spullen mee.

Meedoen is gratis. Wel leuk als we je maakproject mogen showen op onze socials. Tijdens deze avond is Marjan van der Heijden aanwezig, bekend als Miss Mantis Makes. Ze helpt je op weg, maar je leert ook van elkaar. De avond is bedoeld om elkaar en jezelf te inspireren tot nieuwe projecten met nieuwe technieken. Vanaf 16 jaar.

Vragen?
Neem contact op met Makerscoach@nieuweveste.nl / 06-25733655