Agenda » December

01|12|2021

Wekelijkse maakclub De Makersbazen (8-12 jaar)

  • woensdag 1 december
  • 14.30 - 16.30 uur
  • Makersbase Nieuwe Veste (Molenstraat 6 te Breda)
  • 45 euro per kwartaal - 9 bijeenkomsten 
  • Via Sportencultuurintrobreda.nl
Ben je graag met je handen bezig? Niet bang voor een beetje techniek? Wil jij met jouw ideeën de wereld een beetje mooier maken? Dan ben jij een Makersbaas! Sluit je aan bij de wekelijkse makersclub, waarbij we iedere week andere creatieve uitdagingen aangaan. 
 
Wat kun je verwachten? We gaan ontwerpen, waarbij we gebruik maken van de aanwezige makerstools zoals 3D printers, laser- en stickersnijders. We leren te programmeren (soft- en hardware), games te ontwerpen, animeren. We leren de basis van elektronica. Heb je zelf wensen of ideeën, breng die vooral in! 
 
Je kunt via Sport en Cultuurintro Breda 3 middagen kosteloos meedoen, zonder verdere verplichtingen. Na die 3 bijeenkomsten, vragen we of je je wilt inschrijven.