Agenda » September

07|09|2022

Ontdek jouw Creativiteit

  • woensdag 7 september
  • 19.00 - 22.00 uur
  • Diverse locaties in ons gebouw
  • 18-99 jaar
  • gratis
Heb je altijd al een instrument willen bespelen, wil je leren hoe je een écht goede foto kunt maken of wil je met dans en theater jouw creativiteit uiten? Met ons bomvolle aanbod lessen en cursussen, zit er altijd iets voor je bij.

Nieuwe Veste is er voor iedereen: jong, oud, beginnend of gevorderd. Bij ons kun je jezelf verder ontwikkelen. Een leven lang. Van je eerste stappen tot misschien wel een professionele kunstenaar. Want jij maakt het!
Ontdek ons nieuwe seizoen, vind de cursus die bij je past en schrijf je in! Prikkel je fantasie, je beleving en je inspiratie. Leer door te spelen en maak plezier met wat je doet. Wij laten je handen jeuken om zelf te maken en te creëren. 

Door het hele gebouw kun je ervaren hoe je creatieve vaardigheden kunt leren. Kom vrijblijvend proeven van ons aanbod lessen en cursussen op het gebied van Taal, Creativiteit en Kunst. De hele avond kun je meedoen aan een proefles, Deze is korter dan een reguliere les zodat je de gelegenheid hebt om lekker veel uit te proberen. Meedoen is gratis en iedereen is welkom!

Meld je hier aan om mee te doen met één van onze proeflessen. Zo ben je verzekerd van een plekje.
Ook op donderdag 8, vrijdag 9 en zondag 11 september kun je proeflessen volgen.
 
Activiteit Leeftijd Lokaal Tijd
Dans modern beginners 18+ Balletzaal 19.00 tot 19.50 uur
Textiel! 18+ A4 19.00 tot 19.50 uur
Edelsmeden Basis 18+ B3 19.00 tot 19.50 uur
Dans klassiek ballet trainging (beginner) 18+ Balletzaal 20.00 tot 20.50 uur
Figuratief tekenen en schilderen 18+ B4 20.00 tot 20.50 uur
Modern dansimprovisatie 18+ Balletzaal 21.00 tot 22.00 uur