Agenda » September

13|09|2022

Voel je goed (genoeg)

  • Van dinsdag 13 september tot en met woensdag 12 oktober
  • n.n.b.

Data: 13, 20,27 september, 4 en 11 oktober | Locatie:  Molenstraat 6 | Aanvangstijd, kaartverkoop en tarief nog niet bekend

We kennen het allemaal: de pieken en dalen van het leven. Soms voel je je heerlijk. De andere dag een stuk minder. Wat als we je vertellen dat de dalen een stuk minder diep hoeven te zijn dan je denkt? Wat als we je vertellen dat je voor een groot deel zelf kunt bepalen hoe je je voelt?

In vijf workshops leer jij hoe je brein werkt en welke invloed dat heeft op jouw emoties.

We geven je tools om jouw dalen minder diep te maken en je leven een stuk fijner. Je kunt de workshops los van elkaar volgen, maar met alle vijf de bijeenkomsten heb je alles in huis om je leven lichter te maken. Ben jij erbij?
Voel je goed