Agenda »

12|05|2021

Informatiemiddag Lees- en luisterclubs Senia


Lees- of luisterclubs Senia in mei van start in Breda

Lees je met plezier mooie boeken en heb je de behoefte om jouw leeservaringen met anderen te delen? Of luister je graag naar klassieke muziek en wil je samen met anderen daarover van gedachten wisselen? Word dan lid van een Senia-lees- of luisterclub, ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken.

We gaan weer van start met (kleine) lees- of luisterclubs rondom diverse programma's: klassieke muziek, literatuur, (kunst)geschiedenis, biografieën, filosofie, Engels, Duits of Frans.

De lees- of luistergroep maakt een keuze uit een gevarieerde boeken- of muzieklijst die is opgesteld door deskundigen. Je bepreekt de werken aan de hand van een lees- of luisterwijzer en discussievragen; zo heeft jouw groep houvast in het gesprek over het boek of het muziekstuk en bereikt de uitwisseling diepgang. Is jouw belangstelling gewekt? Neem voor meer informatie een kijkje op de website www.senia.nl.

Praktische informatie
Belangstellenden zijn welkom op woensdagmiddag 12 mei om 12.00 uur in Nieuwe Veste, Bibliotheek Centrum. De bijeenkomst duurt maximaal 2 uur. Opgeven kan via e-mail info@senia.nl of marja.oomens@senia.nl, waarbij je aangeeft naar welke dag jouw voorkeur uitgaat.

In verband met het beperkt aantal zitplaatsen en andere geldende corona-maatregelen bij Nieuwe Veste is vooraf opgeven voor deze bijeenkomsten verplicht. Mochten tegen die tijd er nog beperkende maatregelen gelden waardoor de bijeenkomsten geen doorgang kunnen vinden, dan wordt men hiervan van tevoren op de hoogte gesteld.

Senia
​(foto: Arjanneke van den Berg)