Agenda

  augustus 2018  
m d w d v z z
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

13|09|2018

Kennisfestival

Wanneer: Donderdag 13 september, 13.00 - 22.00 uur
Waar: KlaversJansen terrein
Toegangskaarten  

Na een eerdere successen in Groningen en Deventer, strijkt Het Grootste Kennisfestival na de zomer in Breda neer voor de editie ‘Zuid’.

Het evenement op 13 september is een mix van (educatief) vermaak en het uitwisselen van innovatieve ideeën.
Anders dan een bij een muziekfestival, is muziek en theater bij dit evenement wat meer een ‘randzaak’, aldus de organisatie. “Deelnemers gaan gezamenlijk op zoek naar nieuwe en werkende vormen van innovatief organiseren.” Ook vinden er meerdere sessies plaats rond online marketing, ondernemen, organiseren en businessmodellen. Er komen verschillende gastsprekers naar het festival en er vinden er meerdere congressen plaats.

Bredase inbreng
Ga je naar het festival? Zoek Nieuwe Veste dan op! Je kunt ons vinden op het foodcourt waar we een leuke kennisquiz spelen.
Andere Bredase bekenden zijn o.a. Danielle Roberts, Theater Tiuri, Paul van der Mast, BredaPhoto, Taalwinkel en Erica Mooijkind.

Partner
Nieuwe Veste heeft als hoofdpartner van het Kennisfestival zorggedragen voor de verbinding met de lokale aanbieders op het gebied van taal, creativiteit en kunst. Samen met lokale aanbieders hebben we gekozen om te laten zien dat cultuur in de brede zin een voedingsbodem is om te komen tot het maken, verwerven en delen van kennis.
Om kennis te verwerven denken we vaak aan het luisteren en kijken naar een spreker of het lezen van een tekst. Toch dragen ook andere processen vaak onbewust bij aan het maken en verwerven van kennis. Zo heeft muziek onbewust invloed op onze emoties, roept het spelen van een spel een plezierige dynamiek op in een groep en relativeren we onze emoties door het gezamenlijk zingen van een smartlap.