Agenda

03|10|2018

Leer programmeren met Coderdojo


Datum: woensdag 3 oktober | Tijd: 14:00 - 16:00 | Locatie: Makersbase Bibliotheek Centrum, Molenstraat 6, Breda | Leeftijd: 6 - 16 jaar | Deelname is gratis

Meisje raketje Coderdojo

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar? En wil je leren programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s maken of games te bouwen? Doe dan gratis mee aan de CoderDojo. Tijdens een CoderDojo ontmoet je deelnemers met dezelfde interesses. Onderling deel je je kennis met elkaar en maak je nieuwe dingen op je eigen laptop. Die moet je dus wel meenemen!

CoderDojo’s worden niet alleen in Breda gehouden! Over de hele wereld hebben mensen de mogelijkheid om deel te nemen aan Coderdojo’s in allerlei soorten en maten. De Dojo’s worden opgezet en georganiseerd door vrijwilligers. Wereldwijd hebben we een breed netwerk aan vrijwilligers en daarom zijn we in de mogelijkheid om veel nadruk te leggen op open source en gratis software. CoderDojo heeft maar één regel: “Boven Alles: Wees Cool!”. Pesten, liegen en mensen hun tijd verdoen is niet cool.

Deelnemers zijn jeugd/jongeren in de leeftijd van 6 -16 jaar. Je moet de beschikking hebben over een eigen laptop met Windows, MacBooks en tablets zijn helaas niet voor de workshop geschikt. 

Let op: deelnemers jonger dan 12 jaar moeten worden begeleid door  één begeleider van min. 18 jaar oud.

Er is plaats voor 20 deelnemers, dus schrijf je snel in. Na inschrijven ontvang je van ons bericht of je al dan niet bent geplaatst.

Wil je op de hoogte blijven van Coderdojo Breda, volg dan de speciale Facebook-pagina.

Aanmelden