Agenda

12|08|2019

​Nieuwe Veste Zomerkamp

wanneer maandag 12 t/m donderdag 15 augustus 2019
9.00 - 15.00 uur
waar Nieuwe Veste
Ingang St. Janstraat, Breda
voor wie kinderen van 7 t/m 12 jaar

Willen alle kinderen zich verzamelen? Van 12 t/m 15 augustus is het tijd voor Nieuwe Veste Zomerkamp! Noteer deze week vast in je agenda. 

Vier dagen werken én spelen we van 9.00 tot 15.00 uur rondom het thema ‘Op zijn kop, ondersteboven en binnenstebuiten.’ We gaan bouwen, muziek maken, schilderen, dansen en theater spelen. 

Je krijgt les van maar liefst negen verschillende vakdocenten die je stuk voor stuk helpen om jouw talent te ontdekken. De groepen zijn niet te groot, zodat er persoonlijke aandacht is voor elk kind. 

We lunchen elke dag gezellig samen en tijdens de inloop en lunchpauze is er volop aandacht voor leuke activiteiten als het Standbeeld Museum, estafette, watervoetbal, een dance battle of gewoon tikkertje! Bij mooi weer werken en spelen we waar mogelijk lekker buiten op het binnenplein. Op de laatste dag geven we voor familie een echte voorstelling waarin voor ieder kind een rol is weggelegd: voor de schermen of achter de schermen: als het maar bij jou past! Neem je vrienden, buurkinderen of broers en zusjes mee want het wordt één groot feest!

Inloop kan vanaf 08:30 uur! Er is begeleiding door twee ervaren vakdocenten. Neem iedere dag je eigen lunchpakket en iets te drinken mee en zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt die vies mag worden!

Het Zomerkamp is in samenwerking met Kober Vestetuin. Zij zijn alle dagen aanwezig, vanaf 08:30 tot 15:00 uur. Daarmee is er voor kinderen een extra plek waar ze terecht kunnen om even uit te rusten en weer op te laden. 

Is het om financiële redenen niet mogelijk om deel te nemen aan het Zomerkamp? Neem dan contact op met Jeugdfonds Cultuur.

Interesse? Aanmelden kan via deze link