Agenda »

26|11|2020

Ontmoet schrijvers online: Susan Smit


Wat heb je altijd al aan schrijver Susan Smit willen vragen? Op 26 november van 19:30 tot 20:30 uur kun je haar via het webinar Ontmoet Schrijvers Online het hemd van het lijf vragen. 

Elke week organiseert een bibliotheek uit Zuid-Holland het webinar Ontmoet Schrijvers Online waarbij het eerste half uur een lokale interviewer een gesprek voert met de schrijver. Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen. De deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek! Het thema familiegeschiedenis van de Nederland Leest 2020 leescampgane staat centraal bij de interviews.

Gedurende 4 weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen! Benieuwd welke schrijvers er nog meer aan bod komen? Kijk dan op: Ontmoet schrijvers online.

Over Susan Smit
Susan Smit beschrijft in haar nieuwe historische roman Tropenbruid, die dit jaar verscheen bij uitgeverij Lebowski, het levensverhaal van weesmeisje Anna. Op een dag reageert Anna op een advertentie waarin een ambtenaar in Nederlands-Indië een echtgenote zoekt. Eenmaal in Batavia ontdekt ze al snel dat haar huwelijk met de starre Willem niets anders is dan een dekmantel voor carrièregekonkel, geheime liefdes en verzwegen familieverbanden.

Carolien van Egmond gaat met Susan Smit in gesprek over het grote verhaal dat achter deze ogenschijnlijke kleine geschiedenis schuilgaat. Susan Smit is schrijver, columniste en veelgevraagd spreekster. Voor de historische roman Vloed (2010) ontving ze lovende kritieken en brak ze door bij het grote publiek. Momenteel werkt ze aan een volgende historische roman die gepland staat voor mei 2021.

Locatie: Online | Toegang: Gratis | Reserveren: via Gotowebinars