Agenda »

06|03|2021

Stadspodium presenteert: Culturele stadswandeling

Wanneer zaterdag 6 maart 13.00 - 17.00 uur
Waar start wandeling: ingang Nieuwe Veste
Meedoen is gratis aanmelden via EventbriteOp 6 maart trappen wij onze culturele community af. Een super toffe community die zich rondom het Stadspodium zal afspelen en die activiteiten organiseert!
Voor de aftrap organiseren we een culturele route.

Op vijf verschillende locaties in de binnenstad zullen kunstwerken te zien zijn, gemaakt door Bredase amateurkunstenaars van verschillende disciplines. Dit zijn kunstenaars van jong tot oud en de route is ook zeker voor alle leeftijden leuk om te lopen!

In verband met de huidige maatregelen vragen we je om jezelf van tevoren even aan te melden. Dit kan alleen of per twee. Wanneer je alleen komt kun je gekoppeld worden aan iemand anders die ook alleen komt als je dat wil. Want alleen kunst bewonderen is leuk, maar samen is dat natuurlijk nog leuker en vooral nog gezelliger!

Je schrijft je in voor een tijdstip en geeft aan of je alleen of met zijn tweeën komt. Op jouw gekozen tijd word je dan verwacht bij de hoofdingang van Nieuwe Veste waar je uitleg, een routekaart en een informatieboekje ontvangt. Vanaf hier kun je beginnen met het lopen van de route en het bewonderen van alle mooie kunst die Breda in zich heeft. Je eindigt op de binnenplaats van Nieuwe Veste. Daar kun je je aanmelden om lid te worden van onze toffe community. Je kunt er ook een warm kopje koffie of thee  drinken en iedereen kan zijn/haar innerlijke kunstenaar naar buiten halen door mee te werken aan ons gezamenlijke kunstwerk.

Hopelijk tot 6 maart!