Agenda

10|12|2018

Walk&Talk


walk&talk
​Maandag 10 december 2018 | Aanvang 9:30 uur | Stiltezaal bibliotheek Centrum, Molenstraat 6, Breda

'Gedragsverandering, een proces!'. 
Deze workshop wordt gegeven door Jolinda Glaumans van de Beweegfabriek. Dit is de tweede presentatie in een reeks van drie (de presentatie over een gezonde houding was in oktober en vitaliteit volgt  in februari), die zowel in een reeks als los van elkaar gevolgd kunnen worden.

Hoe verander je je gedrag?
Je gedrag wordt beïnvloed door zowel externe als interne factoren. Factoren die deels binnen jouw en deels buiten jouw verantwoording liggen. Gedragsverandering is een (lang) proces, met voorspoed en tegenslag. De kunst is om toch de juiste balans te vinden en te houden om daadwerkelijk gedragsverandering in gang te zetten en houden. Gedragsverandering begint bij inzicht in de factoren die voor jou relevant zijn en van invloed zijn, jouw waarden en doelen die daartoe bijdragen.

Belangrijk is om je daarbij te realiseren dat een positieve portie vitaliteit erg helpt om het gedragsveranderingsproces keer op keer goed te doorlopen. En net als bij vitaliteit, gedragsverandering is alleen realistisch als je begint met 1 stap en de volgende klein en haalbaar maakt.

Wil je graag meer leren en toepassen over gedragsverandering? Zin om (nieuwe) mensen te ontmoeten? Tijd om even het huis uit te gaan voor een fijn gesprek en een kopje koffie?
We zien je dan graag op maandag 10 december om 09:30 uur bij Nieuwe Veste (Molenstraat 6, Breda). 

Wil je deelnemen? Leuk! Stuur dan een mailtje naar: taalhuis@nieuweveste.nl

Wat is een Walk&Talk?
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan verandert er veel. Daarbij kan iedereen wel wat hulp gebruiken en het geeft vaak ook een goed gevoel om juist een ander te kunnen helpen met jouw ervaring. 
Bovendien vraag je je misschien af waar al die andere werkzoekenden in Breda en omgeving te vinden zijn. Je vindt ze in bibliotheek Nieuwe Veste.

In een ongedwongen sfeer maak je kennis met elkaar, krijg je tips van een professional en/of hoor je ervaringen van een (ex-) werkzoekende. Bijvoorbeeld over creatieve manieren om in gesprek te komen met een bedrijf of organisatie of  hoe je regelmaat aan je eigen dagindeling geeft. 

Het is echt een netwerkbijeenkomst voor en door werkzoekenden. Dus geen banenmarkt  of workshop, maar de eigen ervaringen delen staat centraal. Na de bijeenkomst heb je weer nieuwe energie voor jouw zoektocht.

De Walk&Talk heeft als doel herkenning en inspiratie te bieden tijdens je zoektocht naar werk en is een concept van Debbie Heijne, de Levende Sollicitatiegids.