06/03 - Kickoff Stadspodium Community! Culturele Stadswandeling

Waaneer: 6 maart, 13:00 - 17:00
Waar: Breda Centrum
Toegang gratis: aanmelden via Eventbrite

Trapen we onze Stadspodium Community af met de Culturele Stadswandeling van Nieuwe Veste!

Vanwege de coronamaatregelen mogen we geen centraal vertrekpunt organiseren en ook de tijdsblokken zijn niet toegestaan.


Nog steeds zullen op 5 verschillende locaties door de binnenstad van Breda kunstwerken te zien zijn van beginnende en amateurkunstenaars.
Namelijk achter de ramen van 5 leuke horecazaken. Deze kun je onderweg misschien zelfs nog wel steunen door er een lekkere koffie of thee to go te halen!

Het enige verschil is nu dat je helemaal zelf kunt kiezen hoe laat je langs de kunstwerken gaat en wat de volgorde is waarop je de kunstwerken bekijkt.

Op 6 maart zal om 12.00 uur de instagrampagina @culturele.stadswandeling.breda openbaar worden gemaakt. Deze pagina fungeert als online programmaboekje. Hier kun je de locaties van de kunstwerken vinden. Ook is hier meer informatie te lezen over de Stadspodium Community en kom je te weten wie de fantastische kunstenaars eigenlijk zijn!

We hopen dat iedereen alsnog lekker aan de wandel gaat morgen en vergeet vooral niet onze instagram @culturele.stadswandeling.breda te taggen als je een leuke foto van de wandeling op bijvoorbeeld je instagram stories zet!
We wensen iedereen, ondanks deze veranderingen, heel veel plezier!