13/12 - Samenwerking Bredase Muziekdocenten

Waar: Culturele Markthal Nieuwe Veste Breda
Wanneer:
13.00 – 15.00
15.00 – 17.00

Zondag 13 december wordt de eerste jamsessie georganiseerd voor leerlingen van 4 particuliere Bredase muziekdocenten. Hiermee gaan zij de samenwerking aan om hun leerlingen kennis te laten maken met samenspelen in een band. Drumschool Mark Eeftens, Wels Bass University, Gitaarles Wijnand Brant en  S!NC Vocal-Coaching organiseren deze eerste jamsessie onder de naam ”Gezamenlijke Muziekdocenten Breda”. Op de foto: Davy Henket, een van de sessiecoaches.

Met het organiseren van deze jamsessie motiveren en inspireren zij hun leerlingen en laten zo de meerwaarde zien van deze samenwerking. Maar liefst 35 leerlingen hebben zich voor deze eerste jamsessie ingeschreven. Samen met Nieuwe Veste is dit initiatief genomen en de sessie vindt plaats in de Culturele Markthal in Nieuwe Veste. Drummer Davy Henket en gitarist Levy Simon zijn de sessieleiders. Deze jonge Bredase topmusici hebben de afgelopen jaren op alle grote podia in Nederland gespeeld en delen nu hun ervaring met de deelnemers aan deze sessie. Lynsey Carli, o.a. docente aan vakopleiding Rock City, levert haar bijdrage als vocal coach.

Je kunt de sessie wel bijwonen tijdens twee livestream momenten: om 14.30  en 16.30 uur. Deze zijn te volgen via facebookpagina van Nieuwe Veste.