Amateurkunst » Nieuws » Live optreden? Dat kan! Tijdens de mini-festivals van Breda Buiten

Live optreden? Dat kan! Tijdens de mini-festivals van Breda Buiten

Bonte cross-overs tussen cultuur, ontmoetingen, sportieve activiteiten en recreatie tijdens tweedaagse minifestivals op vier locaties in de stad. Breda Buiten biedt jou in samenwerking met Nieuwe Veste een podium. Muziek, dans, spoken word, creatief schrijven, theater, noem maar op. Een mooie kans om je creativiteit weer te laten zien aan live publiek. 

Het programma staat volop in de stijgers waarbij de data onder voorbehoud zijn. We denken nu aan Campus BUas (3 - 5 sept), Park Overbos (20 - 22 aug), tijdens de Buurtcamping Hoge Vucht op het Advendo terrein (27 - 30 aug en bij  De Rooi Pannen (10 - 12 sept). Op Landgoed Wolfslaar vinden kleine programma’s plaats.

Je kan je voor de mini-festivals aanmelden via Nieuwe Veste door te mailen naar amateurkunst@nieuweveste.nl.

Over Breda Buiten

Breda Buiten is een campagne die initiatieven van ondernemers, culturele organisaties en anderen verbindt en versterkt en zo toegankelijker maakt voor de Bredanaar. Daarnaast programmeert Breda Buiten samen met culturele, commerciële en maatschappelijke organisaties een speciaal zomerprogramma met buitengewone programmering, nieuwe initiatieven en alternatieve locaties.

Bovendien biedt Breda Buiten aan initiatiefnemers de helpende hand bij het realiseren van hun plannen. Kleinschalige initiatieven kunnen in het kader van Breda Buiten bij de gemeente terecht voor een bijdrage van maximaal 5.000 euro. Komende maanden worden diverse (buiten)podia in de stad gecreëerd waar plaats is voor talent uit de stad. Voor (semi-)professionals maar zeker ook voor amateurs. Check www.bredabuiten.nl voor de activiteiten of om een activiteit aan te melden.