Amateurkunst


Amateurkunst is een groot onderdeel van het Bredase leven. Nieuwe Veste ondersteunt en bouwt verder aan dit netwerk - wat zo belangrijk is voor de stad. Daarom zet Nieuwe Veste twee  consulenten amateurkunst hiervoor in. 
De consulenten amateurkunst zijn Carlijn de Bot en Evelien Holster.  Alle Bredanaars die in hun vrije tijd met kunstbeoefening bezig zijn, kunnen bij deze inspirerende, creatieve, enthousiaste en professionele dames terecht voor informatie en ondersteuning.

Carlijn en Evelien brengen binnen afzienbare tijd een menukaart op tafel.  Om je alvast lekker te maken hierbij wat ingrediënten. 
En het leuke van een menukaart is, er staat ook altijd een verrassingskeus op!!. Heb je zelf wensen, laat het weten, dan kijken we samen verder

Enerzijds is het infopunt Amateurkunst is een "live" ontmoetingsplek bij BOMEN in de Markthal Nieuwe Veste, standaard op donderdag van 17.00 tot 18.00 uur en daarnaast op ieder ander gewenst moment. Dan is het wel handig om een afspraak te maken. Mag ook in het weekend of in de avonduren. 

Daarnaast wordt er druk gewerkt aan een online infopunt voor de hele stad. Aanbod en vraag worden op prettige wijze bij elkaar gebracht. 

Als alles weer "normaal" mag dan starten we weer met een inspirerende netwerkbijeenkomst. Wil je hiervoor uitgenodigd worden? Stuur dan nu alvast een email bericht naar amateurkunst@nieuweveste.nl

SAMEN KOMEN WE VERDER