Amateurkunst » Amateurkunst

Infopunt Amateurkunst Breda

Biedt ondersteuning en informatie voor amateurkunstenaars en amateurkunstverenigingen                   
 
Amateurkunst is een groot onderdeel van het Bredase leven. Nieuwe Veste verbindt het culturele amateurkunst netwerk door informatie en krachten te bundelen. Dit begint met een goede zichtbaarheid van alle amateurkunstbeoefenaars in Breda en omgeving. Nieuwe Veste ondersteunt dit netwerk door de inzet van de consulent amateurkunst. Alle culturele organisaties in de gemeente Breda die in hun vrije tijd met kunstbeoefening bezig zijn, kunnen bij het Infopunt Amateurkunst Breda terecht voor informatie en ondersteuning. 

Ook tijdens de coronacrisis, waarin veel activiteiten niet doorgaan, blijven wij wel bereikbaar. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt met alle vragen over je plannen en ideeën voor grote of kleine projecten. Maar ook met vragen over subsidiemogelijkheden, mogelijke samenwerkingspartners, een nieuwe dirigent of regisseur etc.

Marianne de Bie, Wethouder Jeugd, Onderwijs en Cultuur, Amateur toneel overleg Breda (AtoB), Federatie Bredase Verenigingen van Blaasmuziek (FBVB) en met het Infopunt Amateurkunst Breda stuurden op 6 mei een brief naar het amateurkunstenveld in Breda. Graag willen we horen van jullie hoe het gaat, wat de impact van de corona-crisis voor jullie vereniging is, wat de verwachtingen zijn voor activiteiten op de langere termijn en waar jullie eventueel hulp bij nodig hebben. We willen op deze manier inventariseren wat de impact van de corona-crisis op de Amateurkunst is en ook laten weten dat we aandacht hebben voor de effecten ervan op jullie verenigingen en activiteiten. Stuur je reactie op deze brief voor 24 mei a.s. Heb je deze brief niet ontvangen? Stuur dan een email naar amateurkunst@nieuweveste.nl, dan sturen wij deze toe.

Heb je een vraag of idee? 
Heb je plannen voor een speciaal project en heb je behoefte aan iemand die meedenkt, kan adviseren of doorverwijzen naar een geschikte partner?

Neem dan contact op met Katja Neurink, consulent amateurkunst
Wij denken kosteloos met je mee en zoeken samen met jou naar een antwoord of oplossing. 

Telefoon: 06-54974478 
E-mail: k.neurink@nieuweveste.nl

Wil jij op de hoogte blijven van wat er speelt in het Bredase amateurkunstveld? 
Hier vind je ons op Facebook:
 
Aanmelden maandelijkse nieuwsbrief: