Creative Co.LaB

Creative Co.LaB is de plek waar jonge makers in spe en cultuurliefhebbers elkaar ontmoeten en, inspireren, en met elkaar experimenteren en creëren. Door samen te werken willen we het jonge makersklimaat in Breda laten groeien en een podium geven dat het verdient. Dit doen we door gedurende het jaar verschillende workshops, evenementen, exposities e.d. te organiseren. Word jij ook onderdeel van het Creative &Co. netwerk? Houd de Instagram in de gaten voor de laatste activiteiten!

Creative Co.LaB

Connect. Create. Inspire. Experience. Share & Collaborate to emerge your Creativity
 

Creative Co.LaB Festival

Op zaterdag 25 maart vindt het eerste festival plaats. De entree is gratis. 

Meer informatie over het programma volgt snel. Houd onze Instagram in de gaten.
 

Creative Co.LaB Talks

Door wie wil jij je laten inspireren? Het Creative Co.LaB organiseert een paar keer per jaar een college tour avond waarin we interessante creatieve makers uitnodigen. Heb jij een idee voor een spreker? Laat het ons vooral weten door te mailen naar Daniëlle Dietz, d.dietz@nieuweveste.nl.

Meer informatie over de eerste editie volgt binnenkort!
 

Creative Co.LaB Expo

Breda kent veel jonge kunstenaars, maar heeft helaas weinig ruimte voor creatieve experimenten. Met het Creative Co.Lab willen we de jonge makers in spe een podium geven met kortlopende exposities en artist-in-residence-experimenten. 

Meer informatie over de eerste expo volgt binnenkort!
 

Creative &Co. Network

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg ons dan op Instagram.
 

Ik heb een idee

Ben jij een jonge maker en wil je je creativiteit graag delen met de stad? Ken je een inspirerend voorbeeld van een maker die tijdens een van onze talks zeker het podium moet hebben? Of heb je een idee voor een activiteit of workshop? 

Laat het ons dan vooral weten door te mailen naar Daniëlle Dietz, d.dietz@nieuweveste.nl.
Samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw plannen te realiseren.