Amateurkunst » Nieuws » Iktoon | Maand van de Amateurkunst

Iktoon | Maand van de Amateurkunst

Juni is de maand van de amateurkunst. In het kader van iktoon laten creatieve hobbyisten hun werk zien van de afgelopen tijd. “Door corona is dat minder, maar alsnog organiseren we iets leuks: we bieden een podium om de verborgen talenten van Breda te laten zien.

Dit doen wij met informele, intieme optredens tijdens de laatste twee weekenden van juni.”, zegt Evelien. Carlijn “De optredens zijn voor publiek en worden ook live gestreamed. Muziek, dans, spoken word, creatief schrijven, theater, noem maar op. Een mooie kans om je creativiteit uit de huiskamer te halen en aan de stad te laten zien”. Aanmelden kan nog.. Neem contact op met Leo van Lieshout >>

Organiseer jij een eigen activiteit? Een zoom-concert, een open repetitie vanuit je huiskamer, een online theatershow of een expositie in lege etalages? Alleen of met een groep? En wil je dat tonen? Juni is dé maand van de amateurkunst. Laat ons weten welke activiteit jij in juni wil doen en wij maken die zichtbaar in de landelijke festivalagenda van iktoon.nl én via onze eigen kanalen. Maar dat is niet alles! Twee inzendingen winnen daarnaast ook een videoportret van de activiteit. Zorg daarom dat deze ruim op tijd bij ons bekend is!