Amateurkunst » Infopunt amateurkunst

Infopunt amateurkunst

"Biedt ondersteuning en informatie voor amateurkunstenaars en amateurkunstverenigingen"

Amateurkunst is een groot onderdeel van het Bredase leven. Nieuwe Veste verbindt het culturele amateurkunst netwerk door informatie en krachten te bundelen. Dit begint met een goede zichtbaarheid van alle amateurkunstbeoefenaars in Breda en omgeving. Nieuwe Veste ondersteunt dit netwerk door de inzet van de consulent amateurkunst. Alle Bredanaars die in hun vrije tijd met kunstbeoefening bezig zijn kunnen bij het Infopunt amateurkunst Breda terecht voor informatie en ondersteuning. 
Denk hierbij aan vragen over je plannen en ideeën voor grote of kleine projecten, maar ook met vragen over subsidiemogelijkheden, mogelijke samenwerkingspartners, een nieuwe dirigent of regisseur etc. Je kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning op maat en verwijzen eventueel door naar partners die de juiste informatie hebben.

Wil jij op de hoogte blijven van wat er speelt in het Bredase amateurkunstveld? Stuur dan een e-mail naar amateurkunst@nieuweveste.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief van het Infopunt. Liever geen nieuwsbrief maar wil je wel op de hoogte blijven?  Volg ons dan via Facebook.