Amateurkunst » Nieuws » Lockdown: wat mag wel en wat niet

Lockdown: wat mag wel en wat niet

Bron: Rijksoverheid.nl

Het kabinet heeft op 14 december besloten om de maatregelen stevig aan te scherpen. Om het coronavirus terug te dringen, moeten het aantal contactmomenten, groepsvorming en reisbewegingen tot een minimum beperkt worden. De essentie van dat pakket is dat iedereen zoveel mogelijk thuisblijft.

Daarom zijn theaters, muziekscholen, centra voor de kunsten en vergelijkbare locaties, tot en met dinsdag 19 januari gesloten voor publiek. U kunt hier als amateurkunstbeoefenaar niet repeteren, of optreden zoals toneelspelen, dansen, muziek maken of acteren. Bekijk op rijksoverheid.nl wat wel/niet mag

 

Waar je ook bent

Alles is nu anders. Maar waar je ook bent, je kunt jezelf nog steeds laten verrassen door een goed verhaal, meeslepende muziek of een interessant beeld dat je even stil doet staan. Ook al wordt het misschien niet meer zoals het was, creatieve ideeën blijven ontstaan. Neem een kijkje in de wereld van vandaag. Daag jezelf en een ander uit om het eens anders te zien. Want wie beter kijkt, ziet zoveel meer. Wie anders luistert, hoort beter. Wie groter voelt, voelt meer.