Amateurkunst » Kennis » Kennisbase | Online Toolkit

Kennisbase | Online Toolkit

Snel en gemakkelijk even wat kennis of ondersteuning vergaren? In de online toolkit vind je digitale tools die je als organisator van cultuur in de vrije tijd kunnen helpen. 
 

CORONA

Een toolkit om zo goed mogelijk om te gaan met de gevolgen van de corona-pandemie. Bijvoorbeeld hoe je instagram en YouTube goed inzet, maar ook hoe je jongeren bereikt en online een ALV organiseert. 
 

FINANCIËN

Je hebt een goed projectidee en wil dit gaan uitvoeren. Vaak is er extra financiering nodig om de plannen uit te kunnen voeren. We helpen je graag op weg.

 

VRIJWILLIGERS

Wij helpen je graag met vrijwilligersvraagstukken. Denk aan vrijwilligersbeleid, werving en selectie, samenwerkingsmogelijkheden of bijvoorbeeld sociale veiligheid binnen jouw organisatie. Wij werken hiervoor samen met MOOIWERK Breda. 

LOBBYEN

Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht is nu het moment om je lobby aan te zwengelen. LKCA ondersteund culturele instellingen en kunstprofessionals bij hun lobbyactiviteiten via het ondersteuningsprogramma CultuurDeelJe. Wij hebben onze online kennisbase daardoor kunnen uitbreiden! Neem eens en kijkje en we raden je zeker aan de reeks met korte videocolleges te bekijken. 
De komende periode vullen wij onze kennisdatabase aan. Mis je nog informatie? Laat het ons weten via amateurkunst@nieuweveste.nl dan nemen wij dat mee.