Amateurkunst » Stadspodium » Stadspodium Community

Stadspodium Community

Hey creatieveling! Wij zijn een te gekke community rondom het Stadspodium voor amateur en beginnende kunstenaars. Misschien heb je al weleens van het Stadspodium gehoord, een toffe plek waar iedereen die bezig is met kunst zijn of haar eigen gemaakte creaties kan tonen. Dit kunnen dus bijvoorbeeld muziek- en theateroptredens zijn, maar dit kunnen ook tentoonstellingen zijn van fotografen en schilders. 

Maar om ook achter de schermen lekker met kunst bezig te kunnen zijn is de community rondom het Stadspodium in het leven geroepen. DE plek waar jij als creatieveling, samen met andere creatievelingen, creatief kan zijn!
2 keer per maand komen we (vrijblijvend) samen bij de Nieuwe Veste om met elkaar te chillen, babbelen, muziek te maken, te tekenen, toffe workshops te volgen en nog veel, veel meer! 

Want alleen bezig zijn met kunst is leuk, maar samen met anderen kunst maken is nòg leuker en vooral ook nòg gezelliger. 
Naast samen creatief bezig zijn is het dus ook een te gekke ontmoetingsplek voor gelijkgestemden. Misschien speel jij wel basgitaar en kom je hier een drummer tegen met wie je samen de basis voor een bandje kan leggen. Of misschien kom jij als animator wel iemand tegen met wie je samen je animaties naar een NOG hoger level kan brengen. En hoe leuk is het om met andere leden die jij hebt leren kennen samen een tentoonstelling of optreden voor op het stadspodium te maken?!

Wij zijn dus een bruisende community waar jong en oud, beginnend en doorgewinterd amateurkunstenaar van alle verschillende disciplines bij elkaar kunnen komen om kennis uit te delen, elkaar te inspireren en activeren, je creativiteit te ontwikkelen en om samen te werken aan een Breda met nog meer kunst voor iedereen! 

Wil jij nu bij deze toffe community en wil je op de hoogte worden gehouden van de geplande activiteiten en bijeenkomsten? Meld je dan aan via deze link!Dus, lijkt het jou leuk om deel te zijn van deze community? Super tof! Op 6 maart 2021 trappen wij af met de Culturele Stadswandeling! Hopelijk zien we je snel! 

Onze activiteiten: 

We komen dus 2 keer per maand (vrijblijvend) samen. Hier komen o.a. de tofste workshops voorbij. Zoals songwriting, animeren, pottenbakken en nog veel meer! Vanuit de organisatie zullen wij workshops aanbieden maar heb jij nou een te gek idee voor een workshop die nog niet op de planning staat? Geef het aan en wie weet kunnen wij ervoor zorgen dat ook die workshop in de agenda komt te staan. 

De activiteiten zijn gratis omdat wij willen dat deze voor iedereen toegankelijk zijn en zijn terug te vinden in de Nieuwe Veste agenda en de agenda van het Stadspodium.