Amateurkunst » Stadspodium Breda » Stadspodium projecten

Stadspodium projecten

Trymaisya Vuchterhage
   

Theaterproject Sterren van Morgen
   
 

 
Muziekproject Stadspodium La Femme Vitaal
   
 


 
Haagse Beemden Wijkfestival
  

Muziekproject Stadspodium met La Femme Vitaal

Datum: 13 mei 2023
 

Trymaisya @ creative co lab

Datum: 15 april 2023
Locatie: Nieuwe Veste
‘Trymaisya’ betekent ‘Stay Strong’, een boodschap die we willen delen met de mensen in Oekraïne. In deze editie, werden er drum- emmers beschilderd zodat deze naar kinderen in Oekraïne gestuurd
kunnen worden. Op de schilderwerkplaats konden op creatieve wijze deze emmers beschilderd worden. Daarbij diende alleen het woord Trymaisya! op elke emmer te staan. Sommige hebben een boodschap, tekening of hun contactgegevens in de emmer gedaan, zodat ze contact op kunnen.
 
 

Muzikanten-Marktplein

Datum: 16 april 2023
Locatie: Poppodium Phoenix
Het muzikanten – Marktplein is de ontmoetingsplek voor muzikanten om elkaar live te ontmoeten, ditmaal met het thema Oekraïne. Er waren 3 verschillende onderdelen, namelijk de markt, live-performances en het project ‘Trymaisya’. Mensen hebben emmers geverfd voor Oekraïne, liedjes gezongen met betrekking op democratie/ oorlog/ vrede/ vrijheid/ liefde en hebben nieuwe connecties gemaakt.

 
 

Breda TOONT: De Poelewei

Datum: 12 November 2022
Locatie: De heuvel 
In buurtcentrum de Poelewei werd het buurtfestival ‘Breda TOONT’ georganiseerd voor alle bewoners rondom Brabantpark. Jong, oud, professionals en amateur kunstenaars kwamen samen voor het buurtfestival om mee te doen of te kijken naar het programma. Zo was kon je een eigen totebag ontwerpen met graffiti, meedoen aan de workshop hiphop en streetdance of luisteren naar het spetterende einde van FMJ project.

 
 

Breda TOONT: De Vlieren

Datum: 19 & 20 november 2022
Locatie: De Vlieren
In ontmoetingsplaats de Vlieren kwam zuid Breda samen voor het buurtfestival ‘Breda TOONT’. Het volledige programma is samengesteld door Bredanaren die enthousiast waren om iets te laten zien of te delen. Door de dag heen, waren er Liveoptredens, was er een markt, en konden mensen wat lekkers eten. Ook werden er workshops gegeven in o.a. schilderen, zang, en sport.