Vrijwilligers

Op cultureel vlak bruist Breda. De stadsagenda is rijk gevuld met diverse culturele initiatieven zoals festivals, tentoonstellingen van beeldende kunst tot fotografie tot kunst en cultuur in de openbare ruimte. Maar denk ook aan alle podiumactiviteiten op het gebied van dans, muziek en theater van de grote instellingen, amateurverenigingen en wijkinitiatieven voor jong en oud. Wil jij eens mee draaien achter de schermen kijken, werkervaring opdoen en mensen leren kennen?
Dan is vrijwilligerswerk misschien iets voor jou. Wij werken hiervoor samen met MOOIWERK Breda.  

MOOIWERK is er voor al deze vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en verenigingen. MOOIWERK-adviseur Annemiek staat samen met haar collega's voor jou klaar! Ze helpt je graag met allerlei vrijwilligersvraagstukken. Denk aan vrijwilligersbeleid, werving en selectie, samenwerkingsmogelijkheden of bijvoorbeeld sociale veiligheid binnen jouw organisatie. Wist je trouwens dat je op mooiwerkbreda.nl ook vrijwilligersvacatures kan plaatsen? En dat jij en jouw vrijwilligers gratis workshops en cursussen kunnen volgen? Kijk snel op mooiwerkbreda.nl of neem contact op met adviseur Annemiek: annemiek.messer@mooiwerkbreda.nl of bel naar 06-13096739. 

Uitgelicht


 

Vanaf 1 juli 2021 treedt de nieuwe WBTR (Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen) in werking.

  De wet is er op gericht om goed bestuur binnen vrijwilligersorganisaties en verenigingen te waarborgen en de hoofdelijke aansprakelijkheid van bestuurders goed te regelen. Wat betekent dit voor jouw organisatie? MOOIWERK. zet het voor je op een rij! Bekijk ook de online bijeenkomst hierover terug >>