Amateurkunst » Stadspodium Breda » Wat doet Stadspodium

Wat doet Stadspodium


Stadspodium kan je helpen met jouw creatieve ideeën. Dat kan van alles zijn. Wil je iets met muziek, dans, beeldende kunst, theater, food, mode, urban-sports, poëzie, hiphop, spoken-word, kleding/mode, markt, of iets anders waar jij een passie voor hebt? Wij willen je graag helpen!
 
We ondersteunen met organisatie, netwerk, communicatie/publiciteit, deskundigheid, locaties, materialen en eventueel financiën. Daarbij kunnen we de verbinding maken met professionals.
 
Het begint bij jou. Wat zou jij willen delen? Op deze manier is het Stadspodium al meerdere samenwerkingen gehad met de stad. In Brabantpark kwam de buurt samen om een creatief buurtfestival op te zetten. Voor Hanneke Adelaar werd ondersteuning gegeven in haar project OPeN KADeR om anderen te inspireren en activeren. Ook werd ‘Trymaisya!’ georganiseerd om actie te ondernemen en empathie te tonen voor de mensen in Oekraïne.
 
Bekijk de foto’s van verschillende projecten die door Stadspodium zijn ondersteund. Wellicht staat jouw project er binnenkort ook tussen!