Keyboard/piano & band

In een band keyboard spelen spelen en keyboard/pianoles in één combicursus. 

Onze docenten zijn gespecialiseerd in pop/rock, jazz, latin en wereldmuziek. Het samenspelen staat hier centraal!

Het doel van deze lessen is om meteen vanaf het allereerste begin de vaardigheden op het instrument aan te leren en tegelijkertijd vooral ook het samenspelen te ontwikkelen. Tijdens deze samenspellessen komen allerlei speeloefeningen aan bod. Al tijdens de eerste paar lessen worden er popnummers gespeeld maar soms wordt ook aandacht besteed aan ritmische oefeningen, melodietraining en improvisatie oefeningen. Alles om het samenspelen op een speelse manier vanaf het allereerste begin te ontwikkelen.

Lesmethode
De leerlingen die zich inschrijven voor deze combilessen hebben elke week 30 minuten les (met 2 leerlingen) op hun eigen instrument en aansluitend 30 minuten workshop in een band. Deze combilessen worden gegeven voor de vakken: zang, toetsen, gitaar, basgitaar en drums. Men kan zich voor deze cursus inschrijven vanaf het nulniveau.

De docenten van deze lessen rouleren in het geven van de workshops. Elke docent is 1 keer, in de cyclus van weken, aan de beurt om de bandlessen te geven. Dat betekent dat de leerlingen 1 x per 5 weken alléén 30 minuten bandles hebben. 4 x per 5 weken volgen zij 30 minuten individueel les en 30 minuten bandles. Bij de indeling van deze lessen wordt rekening gehouden met leeftijd en beschikbaarheid van de leerlingen. Plaatsing bij deze combilessen is niet op volgorde van inschrijving.

Lesplaats
Nieuwe Veste, Molenstraat 6, Breda.

Docent(en)

Datum en tijd in overleg

TypeRegulier
NiveauBeg / Verv / Gev
Minimum Leeftijd8
Maximale Leeftijd18
Jaar2022
PrijsOverzicht tarieven
PRINT