Muziek - Plus Pakket

Muziek – Plus Pakket

Samen met anderen muziek maken is het leukst om te doen! Daarom ga je bij het Muziek – Plus Pakket niet alleen aan de slag met het leren spelen op het instrument van jouw keuze, maar leer je ook hoe het is om samen met anderen muziekstukken te spelen.

Wat ga je doen
In dit Plus Pakket krijg je wekelijks 30 minuten les, in een groep van 2 leerlingen (duoles), op het door jou gekozen instrument. Dat kan een blaasinstrument, strijkinstrument of akoestische gitaar zijn. Vanaf januari ga je, naast de wekelijkse les instrumentbeheersing, 15 keer een uur samenspelen met andere leerlingen die op hetzelfde instrument les hebben. Hier maak je extra kennis met de wereld van ritme en melodie en ervaar je hoe het is om met andere muzikanten samen te spelen.

Voor wie?
Je bent tussen de 8 en 14 jaar en wil graag een blaasinstrument, strijkinstrument of akoestische gitaar leren spelen. Daarnaast wil je ervaren hoe het is om met anderen samen muziek te maken.

Extra informatie
De lesdagen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag. Na inschrijving wordt er contact met je opgenomen om samen te kijken wat het meest geschikte moment voor jou is. Je kunt bij het inschrijven alvast je voorkeur opgeven in het opmerkingenveld.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven via de button ‘inschrijven’ die je bovenaan deze pagina vindt. In het opmerkingenveld vul je het instrument van je keuze en je voorkeur voor de lesdag in.

Docent(en)

Dinsdag 00:00 Startdatum: 01-09-2020

GroepsnummerK110310
DagDinsdag
OmschrijvingMuziek - Plus pakket
TypeSPECIALS
NiveauBEGINNERS
Startdatum01-09-2020
Einddatum29-06-2021
Starttijd00:00
Eindtijd00:00
Minimum Leeftijd8
Maximale Leeftijd14
Jaar2020
LocatieNieuwe Veste
BeschikbaarheidVOLDOENDE
Prijs (basis)€ 522
PRINT