Moderne dans beginners

Wil je al jaren dansen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je graag op een vloeiende, natuurlijke en eigen manier bewegen op muziek? Modern beginners is een heerlijke start.

Voor wie?

Je bent benieuwd naar moderne dans. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig, en je hoeft geen enorm strak lijf te hebben om te dansen.

Wat ga je doen?
Moderne dans is aards, dynamisch en natuurlijk. De ene beweging vloeit vanzelf over in de andere. Een constante afwisseling tussen het strijden met en het toegeven aan de zwaartekracht. Spanning én ontspanning. Ontdek wat moderne dans voor jouw fysiek en gevoel kan doen! Plezier in dansen. Springen, draaien, balanceren, landen, (bijna) vallen, rollen en loslaten. De docent zorgt voor een ontspannen en open sfeer in de les, zodat je in je eigen tempo kracht en souplesse opbouwt én coördinatie, muzikaliteit en dansgevoel ontwikkelt. Dansplezier komt op de eerste plaats, de rest volgt vanzelf!

Dansen helpt mij weer terug te brengen in mijn lijf, na de hectiek van het dagelijks leven. Er is een sfeer van veiligheid en vertrouwen in de les, waardoor ik me vrij voel om dingen uit te proberen en fouten te maken.
Lisette, 39 jaar

Basisvaardigheden dans
Je docent neemt je in overzichtelijke en persoonlijke stappen mee, zodat je in no time het dansgevoel te pakken hebt. Aan het einde van deze cursus beschik je over een moderne danstechniek en kun je eventueel door stromen naar een vervolgcursus.

Natuurlijke dansbewegingen
Moderne dans is een hele fijne vrije dansstijl, waar je je gevoel in kwijt kan. We gebruiken vloerwerk, zwaartekracht, ademhaling, dynamiek en (ont)spanning. Iedereen, met elke lichaamsbouw kan zo zichzelf uitdrukken in dans, je leert je bewust worden van wat je lichaam kan en om jezelf vrij te voelen.

Onze lessen hebben meerdere presentaties in de vorm van kijklessen en optredens. We sluiten elk jaar af met een eindvoorstelling. Hou de website in de gaten voor leuke extra workshops en masterclasses.

Docent(en)

Voor deze cursus zijn (nog) geen data bekend.
Klik hier om je contactgegevens achter te laten zodat we je kunnen informeren over nieuwe cursussen.

Informeer mij
PRINT