Rondje Makersbase

Ben jij die creatieveling maar zou je wat meer willen leren van de verschillende technieken? Dan is deze cursus voor jou!
We leggen uit hoe je aan de slag kan met de lasersnijder en wat er allemaal mogelijk is met de deze machine. Ook nemen we een kijkje bij de 3D printers. Wat kun je daarmee en hoe kan je deze in jouw creatieve proces gebruiken. We laten zien hoe je met de plotter moet werken en we hebben nog veel meer.

Ook vertellen we je over verschillende materialen en hoe daarmee om te gaan. Heb je wel eens met acrylaat gewerkt? Verschillende soorten karton en papier? Of wat denk je van leer? Of gebruik je liever hout?
 
Niet alleen qua machines maar ook software is er tegenwoordig veel te bieden. We beginnen de cursus met een les illustrator.
Ook het internet staat vol met handige tools die je kunnen helpen. We geven je een inkijkje wat er allemaal mogelijk is.
 
Een cursus waar je lekker aan de slag kunt en ondertussen leert omgaan met alle machines en gereedschappen die de Makersbase te bieden heeft.
 
 Wist je dat?
​Elke donderdagavond kun je in de Makerbase terecht om je skills verder te ontwikkelen. Apparatuur als de 3dprinter, sticker- en lasersnijder zijn gratis beschikbaar, materiaal tegen vergoeding. Zie hier voor meer info.

Docent(en)

Maandag 19:30 Startdatum: 31-10-2022

GroepsnummerW212206
DagMaandag
OmschrijvingRondje Makersbase
TypeKennismaking
NiveauBEGINNERS
Startdatum31-10-2022
Einddatum21-11-2022
Starttijd19:30
Eindtijd21:30
Minimum Leeftijd18
Maximale Leeftijd99
Jaar2022
Lessen4
LocatieNieuwe Veste (Makersbase)
BeschikbaarheidVOLDOENDE
Investering65,00
Prijs per les16,25
PRINT